Меню Затваряне

ПС Електрик завърши и достави поредното БКТП за РИССМАН България в град Гоце Делчев

ПС Електрик отново потвърди своята водеща позиция в областта на електротехническите и енергийните решения, успешно изпълнявайки поредния проект за доставка на БКТП  за своят клиент „РИССМАН България Холдинг“ в град Гоце Делчев. Този проект беше още един показател за ангажираността на ПС Електрик към изключителното обслужване на клиентите си и качеството на предоставяните продукти и услуги.

Проектът включваше изграждането на интегрирана система за доставка на БКТП до клиентите на „РИССМАН България Холдинг“ в Гоце Делчев. Със стратегическо планиране и инженерно майсторство, екипът на ПС Електрик осигури пълното задоволство на нуждите на клиентите си, предлагайки им най-съвременното оборудване на пазара.

Освен това, екипът на ПС Електрик демонстрира висок професионализъм и ангажираност към клиентите, осигурявайки персонализирано обслужване и отговаряйки на всички технически изисквания и нужди.

С този нов проект ПС Електрик укрепи своята репутация като надежден и иновативен партньор за електротехнически решения. Заедно с „РИССМАН България Холдинг“, компанията продължава да поддържа високите си стандарти и да предлага най-доброто на клиентите си в Гоце Делчев и в цялата страна