Меню Затваряне

БКТП за болницата в Панагюрище

„ПС Електрик“ с гордост обявява успешното изпълнение на проект за доставка на БКТП за МБАЛ Уни Хоспитал Панагюрище. Този важен проект е израз на ангажираността на компанията към здравеопазването и подчертава нейния принос към модернизацията на инфраструктурата на здравните заведения.

Съвместната работа между „ПС Електрик“ и МБАЛ Уни Хоспитал Панагюрище бе осъществена с висок професионализъм и преданост. Проектът включваше доставка на специализирани бетонни конструкции, предназначени да подпомогнат модернизацията на болничната инфраструктура и да предоставят по-добри условия за пациентите и персонала.

Със силно фокусиране върху иновациите, „ПС Електрик“ предостави съвременни технологични решения в сферата на енергетиката. Тези подобрения не само укрепват стабилността и здравината на структурите, но и улесняват бъдещата поддръжка и експлоатация на обекта.

Проектът не е просто изпълнен договор – той е израз на ангажимента на „ПС Електрик“ към здравеопазването. Този успешен проект е само част от широкия спектър от дейности, които „ПС Електрик“ предприема в областта на енергетиката и инфраструктурното строителство. Компанията продължава да инвестира в иновации и технологии, за да предостави на своите партньори най-добрите възможни решения. „ПС Електрик“ показва, че не само е водеща в енергийния сектор, но и че е активен участник в подпомагането на обществените институции в техните стремежи към подобрение и модернизация.